Roman på gång

Äntligen har jag börjat skriva på min roman. Det är ett gammalt synopsis, som jag inte vågat använda. Men idag vågar jag! Efter..får jag själv säga, succen med debut boken: Under ”bara britta”, vågar jag vad som helst. Nu kan jag kalla mig författare och det är stort. Jag är i min skrivarstuga i Ovanmyra och skriver så pennan glöder. Promenerar som gäst i närliggande skogar, hittar en och annan svamp. Tornfalk skriker till hälsning, eller för att tala om att jag bara är gäst i hans hem. Räven stryker runt stugan, och den är stor, vacker med en yvig svans. Mäktig, magisk miljö. Jag har ju lovat er en roman till om ett år ifrån releasen på min debut i april. Jag jobbar på det.

Ta hand om er, ta vara på livet, jag gör det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s